TAKUUTIEDOT 

Laatutakuu

Jos korusi on viallinen, joko korjaamme sen tai korvaamme sen vastaavanlaisella korulla. Emme kuitenkaan vastaa vahingosta, joka johtuu korun huonosta ylläpidosta tai korulle sattuneesta tapaturmaisesta vahingosta. Emme myöskään vastaa korun vioista, jos korua on ostohetken jälkeen muunneltu jonkun muun kuin House Of Elliottin liikkeen toimesta. Hopea-/kultapinnoite ei kuulu takuuseen.

Takuuajat

Koruilla, jotka ovat hintaryhmässä 49 euroa tai vähemmän, on puolen vuoden takuuaika.*) Koruilla, jotka ovat hintaryhmässä 50 euroa tai enemmän, on vuoden takuuaika. Takuuaika alkaa ostohetkestä. Säilytäthän kuitin. *)Poikkeus: Kaikilla Finnairiltä ostetuilla koruilla on vuoden takuu.

Takuuyhteystiedot

Takuuasioissa voit olla yhteydessä meihin joko meilitse tai puhelimitse: sales(a)houseofelliott.fi, puh. +358 9 622 4078. Takuuaika alkaa ostohetkestä. Säilytäthän kuitin.

Korjaushinnasto

Jos korusi rikkoontuu niin, että se ei kuulu takuuseen, voit korjauttaa sen meillä. Hinnat ovat alk.hintoja. Saat korukohtaisen korjaushinnan ottamalla meihin yhteyttä ja kertomalla, millainen korusi on ja miten se on mennyt rikki. Rannekoru alk. 10 €, Kaulakoru alk. 20 €, Pidennys alk. 10 €

Helmien hoito

Ole erityisen varovainen helmien kanssa. Helmien puhdistamiseen ei saa käyttää liuottimia, hankaavia aineita, etkä voi käsitellä niitä liian voimakkaasti. Oikeastaan helmien puhdistaminen on varsin helppoa: pyyhi ne käytön jälkeen kostealla tai kuivalla säämiskällä. Jos jostain syystä helmesi ovat likaantuneet paljon, voit pestä ne hyvin miedossa saippuvedessä. Älä kuitenkaan käytä pestyä helminauhaa ennenkuin se on täysin kuivunut, koska helmisilkki venyy ja kerää likaa, kun se kostuu.

Jotta helmesi pysyisivät parhaimmassa mahdollisessa kunnossa, niitä kannattaa käyttää säännöllisesti. Tällöin niitten kosteustasapaino pysyy tasaisena. Säilytä helmiä kaukana kosmeettisista tuotteista (etenkin alkoholia sisältävät kosmeettiset tuotteet, kuten parfyymi ja hiuslakka voivat vahingoittaa helmiä). Vältä helmien käyttöä suorassa auringonpaisteessa, uidessa ja peseytyessäsi.

Jalometallit voivat tummua. Tämä johtuu metallien hapettumisesta, joka taas johtuu ilmassa olevista rikkiyhdisteistä (esim. saasteet nostavat ilman rikkipitoisuutta). Ihmisen ihosta erittyvät suolat yhdessä lian kanssa edistävät myös hapettumista eli aiheuttavat korujen tummumista. Sama koru saattaa pysyä toisella henkilöllä kirkkaana ja toisella taas tummua

Ihonhoitotuotteet ja hajusteet ovat koruille vahingollisia. Korut olisikin hyvä laittaa päälle viimeiseksi – eli kun olet jo meikannut itsesi ja laittanut hiuksesi. Korut puhdistetaan sen herkimmän osan vaatiman tavan mukaan. Laita korusi likoamaan pesuaineliuokseen yön yli. Huuhtele ne aamulla juoksevalla vedellä ja kuivaa pehmeällä liinalla, jotta ne eivät naarmuunnu. Minkäänlasia koruja ei kannata pitää yllä uidessa, saunoessa tai nukkuessa.