House of
ELLIOTT
 Liisa
RANTAKARI-
ELLIOTT 

Käsintehtyjä korkealaatuisia helmikoruja, suomalaista designia.

Uniikkeja ja yksilöllisiä, vain sinulle suunniteltuja koruja tai edullisempia arkikoruja jokaista päivääsi kaunistamaan.

DESIGNER
LIISA RANTAKARI-ELLIOTT

Suomalaista designia
Kaikki House of Elliottin ihanat ja ajankohtaiset korut suunnitellaan Suomessa. Mallit ovat tyylikkäitä ja elegantteja, klassisia modernilla tvistillä.

Suunnittelemme koruja sekä arkeen että juhlaan; kahta hintaluokkaa arkikoruista yksilöllisiin uniikkikoruihin.

Kaikki korumme valmistetaan käsityönä.
Helminauhat solmitaan käsin ja helmien laatu on korkein mahdollinen. Valitsemme itse koruissamme käytettävät korkealuokkaiset viljellyt helmet ja puolijalokivet.

Takuu ja eettisyys
Laadun takeeksi annamme jokaiselle korulle joko 6 tai 12 kuukauden takuun.

House of Elliottin korujen materiaalit ovat eettisesti tuotettuja.

LIISA RANTAKARI-ELLIOTT

Sydämellinen ja avoin Liisa Elliott suunnittelee koruja valaisemaan naisten elämää

House Of Elliott on tuonut iloa koruja rakastavien naisten elämään jo lähes 15 vuoden ajan. Toimitusjohtaja, yrityksen perustaja ja pääsuunnittelija Liisa Rantakari-Elliott kertoo ”minun kohdallani

matka upeiden laatukorujen suunnittelijaksi alkoi asuessani vuosikymmenen ajan Australiassa ja Aasiassa. Olen suomalaiseksi todella sosiaalinen ja puhelias ja tutustun nopeasti paikallisiin ihmisiin. Opin ihailemaan uskomattoman rikkaita paikallisia kulttuureja ja historiaa, joissa silkit ja korut ovat olleet tärkeitä jo tuhansia vuosia.”

”Rakastuin helmiin. Ahmin kaiken mahdollisen tiedon niistä ja tein tuttavuutta alan asiantuntijoiden kanssa, joilta opin paljon. Palattuani Suomeen perustin House of Elliottin, jonka pääsuunnittelijana toimin edelleen. Päätin tuoda luksuslaatuiset, mutta samalla kohtuuhintaiset helmikorut naisten elämään käytettäväksi asusteina, osana pukeutumista.

”Nykyisin korujen suunnittelu ja helmiaiheiset tilaisuudet ovat päätyötäni. Suunnittelun vastapainona haluan olla kontaktissa korujen

käyttäjien kanssa, kuulla kommentteja ja toiveita. Samalla saan uusia ideoita ja inspiraatiota kehittää mallistoamme. Olen itse sosiaalinen ja nautin tilaisuuksien järjestämisestä ja tunnelman luomisesta kauniissa Showroomissamme.”

”Uusia koruja ja mallistoja suunnitellessani mietin aina, kuka olisi juuri tämän korun kantaja. Miltä se näyttäisi tämän hetken muodin ja trendien osana, niiden kruununa. Olen itse naisellinen mutta räväkänpuoleinen, käytän näyttäviä koruja, mutta tarjoan myös hillitymmälle maulle sopivia klassisia koruja. Haluan, että helmikoruissani on mukana moderni tvisti, jokin juju, joka ilahduttaa. Monet koruni ovat myös monikäyttöisiä, yhtä korua voidaan käyttää niin pitkänä ketjuna, lyhyenä mallina kuin myös rannekoruna.”

”Ymmärrän naisia ja tiedän, mitä me koruissa arvostamme. Koru on koettava, se voi tuoda lisää varmuutta, muuttaa asun arkisesta juhlaan. Koru voi myös merkitä paljon, olla muistona tärkeistä hetkistä tai saavutuksista. On ihanaa, että naiset nykyisin ostavat koruja itselleen, palkitsevat itseään tai vaan haluavat korun sen kauneuden vuoksi.”

”Korkea laatu, josta annamme myös takuun, tarkoittaa mm., että kaikki korumme ovat käsintehtyjä ja helmet käsin solmittuja. Ne kestävät käyttöä ja aikaa.”

”Tällä hetkellä muodissa on jännittäviä erilaisten materiaalien kombinaatioita ja näyttävyyttä. Värejä ja erilaisia helmien ja kivien yhdistelmiä.”

”Valitsen itse kaikki koruihini tarvittavat korkealaatuiset viljellyt helmet ja jalokivet ja näiden etsintä- ja ideamatkat vievät minua vuosittain Singaporeen, Australiaan, USA:han, Hong Kongiin ja Kiinaan. On erittäin tärkeää tietää, mitä on ostamassa – ja mistä. Tässä pitkä kokemukseni helmien ja jalokivien parissa on hyödyksi – minulle ei kannata tarjota kuin parasta!”

”House of Elliottin mallisto tarjoaa sekä korkealaatuisia arkikoruja että yksilöllisesti suunniteltuja, arvokkaampia uniikkikoruja. Hintahaarukka on erikoisen suuri, kymmenistä euroista tuhansiin. Hintaerot syntyvät materiaaleista, suunnittelusta ja työstä, mutta pääasia on, että kaikkien korujemme kantajat ovat tyytyväisiä ja ylpeitä koruistaan – että he saavat niistä iloa elämäänsä.”