Tietoa tuotteistamme

Korumme suunnitellaan Suomessa, Helsingin Kruununhaassa. Korujemme pääsuunnittelijana toimii House of Elliottin toimitusjohtaja Liisa Rantakari-Elliott. Malleja suunnittelee myös Liisan poika Henry Elliott. Koruissamme käytettävät rungot ja materiaalit valitsemme itse korujen valmistajan kanssa. Valtaosa koruistamme valmistetaan yhden koruvalmistajan ja helmiekspertin toimesta Pekingissä, hän on valmistanut korujamme jo 20 vuotta. Korujamme valmistaa kaiken kaikkiaan neljä yksityisyrittäjää Pekingissä.
 Valikoimastamme löydät uniikkeja, trendikkäitä sekä klassisia malleja. Uniikit mallimme ovat pääsuunnittelijamme mielikuvituksen lopputulos ja niille ominaista ovat monipuoliset materiaalit ja värit sekä persoonallinen muotoilu. Klassikkomallimme ovat usein universaaleja klassikoita kuten helminappikorvakoruja tai yksinkertaisia helmikaulakoruja. Trendikkäät mallimme saavat inspiraationsa globaaleista trendeistä ja designeista. 
Materiaalit valitsemme itse, näin takaamme parhaan hintalaatusuhteen. Korujen metalliosat ovat joko hopeaa tai korumetallia. Kullatuissa koruissa käytämme usein 14k kultausta. Koruissa ei käytetä epäpuhtaita metalliseoksia tai nikkeliä.