Käyttöehdot

YLEISKATSAUS
Tätä verkkosivustoa ylläpitää House of Elliott Oy. House of Elliottin verkkosivuston kaikki tiedot ja palvelut, ovat tällä sivustolla saatavana sinulle, käyttäjälle, sillä ehdolla, että hyväksyt kaikki tässä mainitut ehdot, käytännöt ja ilmoitukset.
Vieraillemalla sivustollamme ja / tai ostamalla jotain meiltä, ​​sitoutuudut palveluumme ja sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja. Nämä palveluehdot koskevat kaikkia sivuston käyttäjiä.
Kaikkiin uusiin ominaisuuksiin tai työkaluihin, jotka lisätään nykyiseen verkkokauppaan, sovelletaan myös käyttöehtoja. Voit tarkistaa käyttöehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa näiden käyttöehtojen osan lähettämällä päivityksiä ja / tai muutoksia verkkosivuillemme.
Kauppaamme isännöi Shopify Inc. -yritys. He tarjoavat meille verkkokaupan verkkoalustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme sinulle.
 
VERKKOKAUPAN EHDOT
Hyväksymällä nämä palvelusehdot vakuutat, että olet vähintään 18 vuotias
Et saa käyttää tuotteitamme mihinkään laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen, etkä myöskään rikkoa palvelun käytössä lakeja (mukaan lukien tekijänoikeuslait).
 
YLEISET EHDOT
Pidätämme oikeuden kieltäytyä palvelun tarjoamisesta kenelle tahansa mistä tahansa syystä milloin tahansa. Sitoudut olemaan jäljentämättä, kopioimatta, myymättä, tai hyödyntämättä mitään palvelun osaa ilman erillistä kirjallista lupaa.
 
TIETOJEN TARKKUUS
Emme ole vastuussa siitä jos tältä sivustolta saatavat tiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajantasaisia. Tämän sivuston materiaali on tarkoitettu vain yleiseen informaatioon, eikä siihen pitäisi luottaa tai käyttää ainoana päätöksentekoperusteena ottamatta huomioon ensisijaisia, tarkempia, täydellisempiä tai ajankohtaisempia tietolähteitä. Kaikki luottamus tämän sivuston aineistoon on omalla vastuulla. Hyväksyt, että sivustosi muutosten seuraaminen on sinun vastuulla.
 
PALVELUN JA HINTOJEN MUUTOKSET
Tuotteidemme hintoja tai tuotetietoja voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.
Pidätämme oikeuden lopettaa tuotteen myynnin milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.
Emme ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle palvelun muutoksista, hinnanmuutoksista,  tai myynnin keskeyttämisestä.
 
TUOTTEET TAI PALVELUT
Olemme pyrkineet näyttämään mahdollisimman tarkasti tuotteidemme värit ja tuotekuvat, jotka näkyvät kaupassa. Emme voi taata että ostamasi tuotteen väri vastaa täysin tuotekuvissa näkyviä tai tuoteteksteissä kuvailtuja värejä.
Pidätämme oikeuden rajoittaa tarjoamiemme tuotteiden tai palveluiden määrää. Kaikkia tuotteiden kuvauksia tai tuotteiden hinnoittelua voidaan muuttaa milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, yksinomaan meidän harkinnan mukaan. Pidätämme oikeuden lopettaa mikä tahansa tuotteen myynnin milloin tahansa.
Emme takaa, että minkä tahansa ostamiesi tai hankkimiesi tuotteiden, palveluiden, tietojen tai muun materiaalin laatu vastaa odotuksiasi.
 
KÄYTTÄJIEN KOMMENTIT, PALAUTE JA EHDOTUKSET
Jos lisäät verkkosivuillemme kommentteja tai arvioita, tai lähetät luovia ideoita, ehdotuksia, tai muuta materiaalia, joko verkossa, sähköpostitse, postitse tai muuten, hyväksyt sen, että voimme milloin tahansa ilman rajoituksia muokata, kopioida, julkaista, levittää, kääntää ja muuten käyttää kommentteja ja materiaaleja, jotka lähetät meille. Meillä ei ole velvollisuutta pitää kommentteja luottamuksellisina tai vastata kommentteihin. Emme kuitenkaan julkaise nimeäsi tai muita yhteystietojasi ilman suostumustasi.
Meillä on oikeus olla julkaisematta sisältöä kuten kommentteja tai arvioita.
Hyväksyt, että kommenttisi eivät loukkaa minkään kolmannen osapuolen oikeuksia, mukaan lukien tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä, yksityisyyttä, tai henkilöllisyyttä.
 
VIRHEET SIVUSTOILLA
Toisinaan sivustollamme voi olla tietoja, jotka sisältävät typografisia virheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka voivat liittyä tuoteselosteisiin, hinnoitteluun, tarjouksiin, tuotteiden kuljetusaikaan tai saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata mahdolliset virheet, epätarkkuudet tai puutteet ja muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia, jos verkkosivuston tiedot ovat epätarkkoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.
 
SIVUSTON TAI PALVELUN KIELLETTY KÄYTTÖ
Sinua kielletään käyttämästä sivustoa tai sen sisältöä: a) mihinkään laittomaan tarkoitukseen; b) pyytää muita tekemään laittomia tekoja tai osallistumaan niihin; c) loukata tai rikkoa immateriaalioikeuksiamme tai muiden immateriaalioikeuksia; d) toimittaa vääriä tai harhaanjohtavia tietoja; e) virusten tai muun tyyppisen haitallisen koodin lähettäminen jota voidaan käyttää tavalla, joka vaikuttaa verkkosivustoon toimintaan.
 
EHTOJEN MUUTOKSET
Voit tarkistaa käyttöehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivulla.
 
YHTEYSTIEDOT
Ehtoja koskevat kysymykset tulee lähettää meille osoitteeseen sales@houseofelliott.fi