TIETOA MEISTÄ

House of Elliott on suomalainen helmikoruja suunnitteleva ja maahantuova perheyritys. Kaikki korumme suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan eettisesti Pekingissä neljän koruvalmistajan toimesta käsityönä. Helmet ja muut korumateriaalit valitsemme itse korkeimman mahdollisen laadun takaamiseksi. Valikoimamme koostuu klassisista malleista modernilla twistillä.

Elämme maassa, jossa vaatimattomuus on hyve ja korut nähdään usein osana vaurasta elämäntyyliä ja juhlapukeutumista. Haluamme muuttaa tämän mielikuvan sillä koemme että helmikorut kuuluvat niin arkeen, työhön kuin juhlaan. Tämän takia valikoimastamme löytyy niin yksinkertaisia kuin näyttäviäkin malleja. 

DESIGN

Kaikki House of Elliottin laadukkaat ja kauniit korut suunnitellaan Suomessa. Mallit ovat tyylikkäitä ja elegantteja, klassisia modernilla tvistillä. Suunnittelemme koruja sekä arkeen että juhlaan; kolmea hintaluokkaa arkikoruista yksilöllisiin uniikkikoruihin.

Helminauhat solmitaan käsin ja helmien laatu on korkein mahdollinen. Valitsemme itse koruissamme käytettävät korkealuokkaiset viljellyt helmet ja puolijalokivet.

Valitsen itse kaikki koruihini tarvittavat korkealaatuiset viljellyt helmet ja jalokivet ja näiden etsintä- ja ideamatkat vievät minua vuosittain Singaporeen, Australiaan, USA:han, Hong Kongiin ja Kiinaan. On erittäin tärkeää tietää, mitä on ostamassa – ja mistä.

Liisa Rantakari-Elliott

TARINAMME

Mistä kaikki alkoi?

Vaikka olemmekin suomalainen yritys juontavat juuremme Aasiaan. Perustajallamme, Liisa Rantakari-Elliottilla, oli vuosia kaksi kotia, yksi Pekingissä ja yksi Helsingissä. Pekingissä Liisa toimi ravintoloitsijana ja emännöi länsimaalaisia vieraita Mexican Wave ravintolassaan.

Avioeron myötä Liisa siirtyi 2000-luvun alussa pysyvästi Suomeen poikansa Henry mukanaan. Yrittäjäsieluinen yksinhuoltajaäiti myi ensialkuun muun muassa cashmirhuiveja ja huonekaluja. Näiden lisäksi ihmisten huomio kiinnittyi usein kuitenkin hänen itsensä suunnittelemiinsa helmikoruihin ja lopulta hän päätti tarttua haasteeseen ja House of Elliott otti ensiaskeleensa.

Rakastuin helmiin. Ahmin kaiken mahdollisen tiedon niistä ja tein tuttavuutta alan asiantuntijoiden kanssa, joilta opin paljon. Palattuani Suomeen perustin House of Elliottin, jonka pääsuunnittelijana toimin edelleen. Päätin tuoda luksuslaatuiset, mutta samalla kohtuuhintaiset helmikorut naisten elämään käytettäväksi asusteina, osana pukeutumista.

Liisa Rantakari-Elliott

IHANA

HELMI-LIISA

Nykyisin korujen suunnittelu ja helmiaiheiset tilaisuudet ovat päätyötäni. Suunnittelun vastapainona haluan olla kontaktissa korujen käyttäjien kanssa, kuulla kommentteja ja toiveita. Samalla saan uusia ideoita ja inspiraatiota kehittää mallistoamme. Olen itse sosiaalinen ja nautin tilaisuuksien järjestämisestä ja tunnelman luomisesta kauniissa Showroomissamme.

Liisa Rantakari-Elliott

Perheen voimin