TIETOA MEISTÄ

House of Elliott on suomalainen helmikoruja suunnitteleva ja maahantuova perheyritys. Kaikki korumme suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan eettisesti Pekingissä neljän koruvalmistajan toimesta käsityönä. Helmet ja muut korumateriaalit valitsemme itse korkeimman mahdollisen laadun takaamiseksi. Valikoimamme koostuu klassisista malleista modernilla twistillä.

DESIGN

Kaikki House of Elliottin laadukkaat ja kauniit korut suunnitellaan Suomessa. Mallit ovat tyylikkäitä ja elegantteja, klassisia modernilla tvistillä. Suunnittelemme koruja sekä arkeen että juhlaan; kolmea hintaluokkaa arkikoruista yksilöllisiin uniikkikoruihin.

Helminauhat solmitaan käsin ja helmien laatu on korkein mahdollinen. Valitsemme itse koruissamme käytettävät korkealuokkaiset viljellyt helmet ja puolijalokivet.

"Valitsen itse kaikki koruihini tarvittavat korkealaatuiset viljellyt helmet ja jalokivet ja näiden etsintä- ja ideamatkat vievät minua vuosittain Singaporeen, Australiaan, USA:han, Hong Kongiin ja Kiinaan. On erittäin tärkeää tietää, mitä on ostamassa – ja mistä."

Liisa Rantakari-Elliott

MISSIOMME

Elämme maassa, jossa vaatimattomuus on hyve ja korut nähdään usein osana vaurasta elämäntyyliä ja juhlapukeutumista.

Haluamme muuttaa tämän mielikuvan sillä koemme että helmikorut kuuluvat niin arkeen, työhön kuin juhlaan. Tämän takia valikoimastamme löytyy niin ykinkertaisia kuin näyttäviäkin malleja.

Uusia koruja ja mallistoja suunnitellessani mietin aina, kuka olisi juuri tämän korun kantaja. Miltä se näyttäisi tämän hetken muodin ja trendien osana, niiden kruununa.  Haluan, että helmikoruissani on mukana moderni tvisti, jokin juju, joka ilahduttaa. Monet koruni ovat myös monikäyttöisiä, yhtä korua voidaan käyttää niin pitkänä ketjuna, lyhyenä mallina kuin myös rannekoruna.

Liisa Rantakari-Elliott

Tiesitkö?

NIMELLÄMME ON KAKSI MERKITYSTÄ

House of Elliott viittaa suoraan yrityksen perustajan ja pääsuunnittelijan Liisa Rantakari-Elliottin nimeen. 

Liisan pojan nimi on Henry Elliott joten Liisa halusi nimen myös vastaavan poikansa nimen alkukirjaimia.

Ota meihin yhteyttä!