House of Elliott on suomalainen helmikoruja suunnitteleva ja maahantuova perheyritys. Mallistomme suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan eettisesti Pekingissä ja Hong Kongissa.

Helmet ja muut korumateriaalit valitsemme itse korkeimman mahdollisen laadun takaamiseksi. Valikoimamme koostuu klassisista malleista modernilla twistillä.

House of Elliottin perustajalla, Liisalla, oli vuosia kaksi kotia, yksi Pekingissä ja yksi Helsingissä. Pekingissä Liisa toimi ravintoloitsijana ja emännöi länsimaalaisia vieraita Mexican Wave ravintolassaan. Aina Suomeen saapuessaan Liisalla oli päällään helmikoruja joista myös lähipiiri kiinnostui. Vuosien varrella kiinnostus Liisan tuomiin helmikoruihin laajeni lähipiirin ulkopuolelle ja House of Elliott otti näin ensiaskeleensa.

DESIGN

Mallimme ovat tyylikkäitä ja elegantteja, klassisia helmikoruja modernilla twistillä. Suunnittelemme koruja sekä arkeen että juhlaan. Helminauhat solmitaan käsin. Valitsemme itse koruissamme käytettävät viljellyt helmet ja puolijalokivet.

PERHEYRITYS

Liisa Rantakari-Elliott ja hänen poikansa Henry Elliott pyörittävät kahdestaan yritystoimintaa. Liisa toimii yrityksen toimitusjohtajana ja korujen suunnittelijana ja Henry vastaa yrityksen juoksevista asioista, myynnistä sekä mallistojen suunnittelusta.

VASTUULLISUUS

Olemme valinneet tarkasti tuotteidemme valmistajat ja toimittajat. Kumppanimme ovat yksityisyrittäjiä joiden toiminta on läpinäkyvää ja eettistä. Vältämme massatuotettuja helmiä sekä muita ympäristöä kuormittavia materiaaleja.

Palvelumme


KORUJEN KORJAUS JA MUOKKAUS

Voimme korjata vanhat korusi tai tehdä niihin toivomiasi muutoksia, esimerkiksi lisätä niihin materiaaleja tai muuttaa niiden pituutta.

SUUNNITTELE OMA KORUSI
Voit suunnitella oman korusi kanssamme. Voit itse valita korussasi käytettävät materiaalit sekä designin. Valmistamme mittatilaustyönä myös mm. kihlasormuksia ja muita timanttikoruja.

TAPAHTUMAT
Järjestämme paljon tilaisuuksia ja yksityisiä shoppailuhetkiä ryhmille ja kanta-asiakkaillemme showroomillamme Helsingin Kruununhaassa.