TURVALLISUUS

Kyllä on! Alustanamme toimii turvallinen verkkokauppa-alusta Shopify. Verkkosivuillamme antamasi tiedot pysyvät ainoastaan meillä ja käytämme niitä vain toimitusta varten. 

Kyllä! Maksupalvelumme tarjoavat Stripe sekä Paytrail, kummatkin suuria ja turvallisia maksupalveluntarjoajia. SSL-salauksen ansiosta maksu- ja yhteystietosi pysyvät salassa.

TILAUKSET JA PALAUTUKSET

Toimituksemme kestävät 1-3 arkipäivää. Mikäli toimituksesi kanssa on meidän osaltamme ongelmia, kuten että tilaamasi tuote on loppunut, otamme sinuun itse yhteyttä. Jos kuitenkin uskot että toimituksen kanssa on tapahtunut virhe, ota meihin yhteys sähköpostitse tai puhelimitse ja selvitämme tilanteen! 

Voit perua tilauksen tai palauttaa ostamasi tuotteet 14 päivän sisällä ostoksen tekemisestä. Olethan meihin yhteydessä mikäli haluat perua tilauksen tai palauttaa tuotteen.

Lähetä väärä tuote takaisin meille, maksamme postikulut kun käytät palautustunnusta. Kun väärä tuote on palautunut lähetämme sinulle oikean tuotteen. Olethan meihin yhteydessä jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteen!

Ota meihin yhteys 14 päivän sisällä tilauspäivästä sähköpostitse (sales@houseofelliott.fi) ja kerro meille että haluat palauttaa tuotteet. Ohjeet palautukseen saat meiltä mutta löydät ne myös verkkosivuiltamme.

TUOTTEIDEN LAATU JA TAKUU

Ota meihin yhteyttä jos korusi on hajonnut. Kaikilla koruillamme on 12 kuukauden takuu. Mikäli korusi hajoaa 12 kuukauden aikana, toimitamme sinulle saman tai korvaavan tuotteen.

Takuumme kattaa valmistusvirheet ja korun yhtäkkisen hajoamisen, esimerkiksi että korusta on irronnut osa tai sen lanka on katkennut.

Takuu ei kata tahallisesti hajotettuja tuotteita tai tuotteita jotka ovat hajonneet asiakkaan huolimattomuuden takia. Esimerkiksi pudotessa hajonnut koru ei ole hajonnut valmistusvirheen takia. Verkkosivuiltamme löydät myös helmikorujen hoito-ohjeet joita noudattamalla voit välttää korun ennenaikaista hajoamista.

Vaikka takuu on mennyt umpeen tarjoamme asiakkaillemme erittäin edullisen korjauspalvelun. Esimerkiksi rikkoutuneen kaulakorun punonta maksaa kauttamme noin 20€ mikäli siitä ei puutu materiaaleja. Olethan meihin yhteydessä mikäli haluat korjata korusi!

Voit palauttaa tuotteen syytä ilmoittamatta 14 päivän aikana tilauksen tekemisestä. Mikäli korussa on valmistusvirhe (metalli tummuu, ketju katkeaa jne.), kattaa 12 takuu korjauksen tai uuden tuotteen.